» Tankar kring en eventuell försäljning

När vi flyttade in i lägenheten för 16 månader sedan sa vi att vi ska bo här minst 2 år eftersom det här skulle bli fjärde lägenheten vi renoverade. Även om det är roligt att renovera så tar det upp tid från andra intressen och sliter på en både fysiskt och psykiskt att bo i ett kaos. Vårt mål är att kunna köpa ett hus så småningom och vi är riktigt sugna på att köpa nyproducerat eftersom husrenovering är en helt annan grej än en lägenhetsrenovering och det vore väldigt skönt att få slippa renovera sig genom livet. Dessutom är nya hus så välplanerade och har en lägre driftkostnad. Hur som helst, nästa vecka ska Fastighetsbyrån hålla visningar för lägenheten och vi vill egentligen bara testa marknaden för att se om det är möjligt att få det vi vill ha. Om den skulle bli såld så har vi planerat att köpa en något mindre lägenhet och kanske göra enklare renoveringar. Anledningen till att vi vill gå ner i storlek är att mindre lägenheter är mer lättsålda och processen blir lite enklare när vi väl ska köpa hus i framtiden. Vi blir kvar inom Solna och helst Råsunda eftersom vi trivs så otroligt bra här. När och om det blir hus är vi sugna på Upplands Väsby eftersom det finns mycket grönområden där och det byggs mycket nya hus.
 
Klicka på denna länk om ni vill spana in vår lägenhet.
 


Hannah S.
14 December, 2014 - 09:43 / BLOGG: http://hannahsj.blogg.se/

Otroligt fint!

Svar: Tack Hannah! :)
Malin Zöger och Markus Hellmyrs

Sarah
19 December, 2014 - 09:43

Wow! superfint!
Vilka buitker handlar du mest din inredning från? :)

Svar: Tack Sarah! :) Oj det är en stor mix men en del har vi gjort själv. Borden, grenarna och lamporna och lite mer. IKEA, House Doctor, Mio, Reformasthlm. Några saker är från Stadsmissionen. Man hittar alltid fynd där och känns bra att återanvända :)
Malin Zöger och Markus Hellmyrs

sara
19 December, 2014 - 09:43 / BLOGG: http://sarakarlson.blogg.se

Så snyggt, skulle spana in länken men den lägenheten fanns inte kvar? Gick det så bra på visningen så ni fick vad ni ville ha för den? :)

Svar: Tack så mycket! Den låg ut exakt en vecka på Hemnet men vi sålde den i fredags så därför den är borta. Jajamen, vi fick det vi ville och passade på att sälja för att få loss lite mer pengar så vi snart kan köpa ett hus. Blir först en till lägenhet troligen :)
Malin Zöger och Markus Hellmyrs

Sara
18 December, 2014 - 09:43

Verkligen hur fint som helt! Inspirerande! Är själv mitt i husrenoveringen! Blev lite nyfiken på vad det är för golv? Är det en tapet ni har bakom soffan i vardagsrummet? :)

Svar: Tack så mycket Sara! :) Golvet har tyvärr gått ur produktion. Jättekonstigt för det är så många som frågat efter det så verkar finnas en efterfrågan på det. Sterling oak från MyStyle. Nej vi har målat med en strukturfärg och betongfinish från Hornbach. Gå in till dem så vet de direkt vilken färg vi använt. Du får visa bilden för dem :)
Malin Zöger och Markus Hellmyrs

Mathilda
06 December, 2014 - 09:43

Superfint verkligen, måste bara fråga, varifrån kommer bänkskivan som sitter ovanpå tvättmaskinen?

Svar: Tack Mathilda! Det är en vanlig limträskiva som vi målat och skruvat ihop :)
Malin Zöger och Markus Hellmyrs

Anna Holm
07 December, 2014 - 09:43 / BLOGG: http://annamarialouiseholm.blogg.se/

Fiint :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo