» Målat en byrå

Köpte byrå på IKEA, blev tre stycken Rast, 200 kr/st. Dessa målade vi i snickerifärg, bara handtagen som fattas nu, blir troligen några i mässing. Jag är så nöjd med nya glasburkarna från Åhléns och pallen från Mio.
 

» Fejkat betongvägg och byggt sängstomme

Nu är sovrummet så gott som klart. Samtliga väggar målade och golvet är lagt. Vi försökte oss på att fejka en betongvägg med hjälp av färg och lasyr som var anpassat för den looken, tyckte resultatet blev super! Precis när vi skulle åka till IKEA och köpa sängstomme kom vi på att det var roligare att bygga en själv så byggde ihop en med hjälp av reglar som vi målade svarta och sedan satte vi vinkelbeslag på som en snygg detalj. Kostnaden för betongväggen blev 350 kr och sängstommen kostade 700 kr.
 

» DIY - Bord och blommor

Här kommer bilder på köksbordet som vi gjort själva med hjälp av reglar (45x195mm). Benen köpte vi på IKEA. Kostnaden för bordet blev 740 kr (reglar 300 kr, skruv 10 kr, bets 40 kr, hårdvaxolja 250 kr, ben 130 kr, sandpapper 10 kr). Har även planterat om lite växter i våra gamla konservburkar, jisses vilket pill att få dit den vita stenen och den sprätte precis överallt förutom på rätt ställe, haha. Idag ska vi förhoppningsvis åka och beställa golv, spännande!
 
 
 

» Nyinflyttade och effektiva

Nu har vi haft lägenheten i två dagar och vi har hunnit en hel del saker. Förutom att packa upp har vi byggt ett köksbord, åkt och beställt stolar, shoppat lite småsaker på IKEA osv. Nu har vi t.o.m. gardiner och blommor i sovrumsfönstret och köksfönstret. Här kommer ett gäng bilder till på lyan före vi ger oss in i renoveringen.
 
Sovrummet.
Ena ingången till sovrummet.
Vardagsrummet och hallen.
Köket, sovrummet till vänster, vardagsrum till höger.
Vardagsrum och balkong.
Köket.
Balkong med eftermiddags- och kvällssol.
Hallen.
Hallen.
Kontor/gästrum.
Kontor/gästrum.