» Väggen klar och golvet lagt

Äntligen! Specialväggen är klar, vi blev väldigt nöjda med resultatet. I förrgår kväll la vi golvet i vardagsrummet, samma som i sovrummet. Det ska även ligga i köket och hallen. Imorgon åker vi hem för jul, blir först Dalarna sen Helsingland sedan Sundsvall, vi hinner träffa mycket släkt o vänner
 

» Dålig uppdatering

Nejdå, vi har inte svimmat av i dammet, haha. Alla gipsskivor är uppe och färdigspacklade (ingen bild på det). Imorgon är det dags för slipning, målning sen förhoppningsvis sätta stenkaklet och LED-slingan så det är klart sen. Det sista stora projektet, herregud vad underbart. Vi ska lägga golv och fixa småsaker också men det tar inte superlång tid.
 

» Uppregling

Specialväggen tar form. Idag ska vi sätta gips och såga ut för 2 hål där man kan ha prydnadssaker. Delen som är oreglad till höger ska vi fylla med svartgråa stenplattor. I hålen ska vi ha spotlights och det blir LED-slingor på sidorna av stenplattorna.
 

» Reformasthlm

Beställt hem lite inredning från reformasthlm.se. Blev ett stycke glasflaska, en ljuslykta, tre till ljuslyktor och en Owe-affisch av Lisa Bengtsson. Allt utom affischen är från House Doctor. Är så jäkla härligt att äntligen få börja inreda lite smått, som jag längtat!  
 

» Lite mer cravings...


» Budgetrenovering

Eftersom badrummet redan är fräscht och helkaklat har vi bara tänkt byta ut inredningen. IKEA:s priser går inte att matcha, dom är inte helt oväntat billigast. Vi har inte alls bestämt oss än men jag skulle kunna tänka mig denna mix.