» Gör om gör rätt

Nu är sovrummet och vardagsrummet/köket färdigmålat. Vi blev riktigt nöjda med färgerna efter att först ha gjort en liten miss. Som ni ser så målade vi först vardagsrummet i en landstinget-orangerosa färg som inte alls blev som vi tänkt oss, hjälp. Köpte en ny färg som går i en väldigt ljus gråblå ton, blev mycket bättre tycker vi. Linjen blev klockren tack vare att vi spärrmålade. Vi flyttar för fullt just nu, inte många lediga minuter på dygnet.
 

» Nu går det undan

Sovrummet är spacklat, slipat och färdigmålat. Slipning är inte min favoritsyssla, damm överallt (i håret också) och jag som älskar när det är fint och rent. Vardagsrummet/köket är också spacklat och slipat. Idag var vi och köpte färg till vardagsrummet/köket, blir två olika, ni ska få se vad vi kommer hitta på :) I söndags ägde första måltiden i lägenheten rum, det var ett svårt att välja vad man skulle käka, haha. Igår var jag riktigt låg och kände inte alls för att renovera, idag var det superroligt. Det går verkligen upp och ner, men den här renoveringen kommer gå hyfsats fort. Vi planerar att flytta in redan nästa vecka så vi kan börja urstädningen ur befintliga lägenheten.
 

» Socklarna och golvet

Här kommer lite före- och efterbilder på socklarna och golvet. Sitter i vår "gamla" lägenhet nu och väntar på att färgen ska torka sen ska alla socklarna målas en tredje gång. Som ni ser är även Bacardi med och renoverar, han verkar trivas bra i nya lyan :)
 

» Renoveringen är igång

Här kommer ett gäng till bilder på lägenheten före renoveringen. Älskar den öppna planlösningen och att det finns gott om förvaring. Golvet är slipat, betsat och lackat så idag har det en ljusare och mer sandaktig ton istället för den rödbruna färgen, bilder kommer inom kort. Fågeltapeterna och kaklet är ingen favorit men vi ska måla och kakla om så det är inget problem :) Sovrummet blir gröngrått i en ganska varm härlig ton. Vardagsrummet är fortfarande en gåta, vi har inte bestämt oss än. Förslag? Markus är på skidsemester med jobbet så jag renoverar själv i helgen. Nästa helg drar jag på brudhelg så då är det hans tur ;) Idag har jag täckt golvet med papp, satt tejp runt samtliga socklar och även hunnit måla en omgång. Dom blir vita istället för bruna. Det är så roligt att vara igång igen! Jag ser verkligen fram emot att få köra igång imorgon bitti igen. Något bra program på radion och en pensel i handen är så rogivande. Ha en trevlig helg!