» Fler köksbilder

Bjuder på ett gäng till bilder innan det är helt klart.
 
 

» Köket är nästan klart

Vi har rivit lättbetongväggen och monterat hela det nya köket. Markus föräldrar hjälpte oss lördag-tisdag så det gick kanonfort och vi är väldigt tacksamma för det. Vi hann med mycket byggfika och en del mysiga middagar också utöver renoveringen. Istället för kakel har vi satt täcksidor i högglans vit och en grå/brun skiva vid fläkten.
 
Nu ska vi byta till samma golv som vi har i sovrummet, måla lite, sätta diskho + blandare på plats och vänta på att vår elektriker kopplar och fixar.
 
Lite täckplast kvar på några lådor/sidor.
Väggen före och efter.
Ursäkta röran, vi bygger om.
Totalt 5 meter arbetsyta blir perfekt, 3 på denna sida och 2 på andra.
Diskhosidan.

» Projekt sänka taket

Förbereder för att sänka taket och sätta spottar i hallen. Kyl/frys kom igår, det är ganska packat med saker här hemma nu. Längtar tills imorn, ÄNTLIGEN ska vi få börja riva väggen. Jag har säkert tjatat om det fem gånger här men det kommer bli så bra! (om inte hela skiten rasar ner men håller tummarna)
 

» Jag och kofoten ♥

Pluggat, tvättat och rivit tapet + kakelplattor medan Markus var på jobbet. Väldigt effektiv dag. Är så ivrig på att få allt så bra förberett som det går tills nya köket kommer, det är exakt en vecka kvar. Vi har monterat ner alla överskåp, idag fixar vi underskåpen så är allt klart tills köparen kommer och hämtar hela rasket på söndag.
 

» Att leva i ett byggkaos

Som ni ser på sista bilden är det inte kliniskt rent här hemma utan man får tåla att det ser ut såhär under renoveringen. Ungefär såhär kommer köket bli, vinkylen kommer vara inbyggd och bänkskivan kommer gå över den, ser lite konstigt ut på ritningen. Till höger är några av vitvarorna vi valt. I hallen har vi spacklat, slipat och byggt för gamla garderobsöppningen med gipsskivor. Tempot har varit lite lägre nu men vi måste hinna med livet ibland också :-) Markus föräldrar kommer ner och hjälper oss med köket nästa fredag, ska bli superskoj.
 

» Möbler till hallen

Markus kom på den smarta idén att sätta ben på ett väggskåp så har vi det som byrå eftersom vi inte hittat någon byrå som vi gillar. Väljer lite mellan att ha vita/svarta luckor till men lutar nog åt det svarta. Blir tillräckligt vitt i lägenheten ändå med vitt kök och vit bänkskiva till, båda i högglans. Här ser ni även björktapeten från Rusta.