» Balkongbygget fortsätter

Jag filar på uppsatsen medan Markus grundmålar soffan. Nu går det sakna framåt med renoveringen eftersom det är ett gäng andra saker som prioriteras före. Trivs utmärkt på nya jobbet och vovven har fått en suverän dagmatte. Nu ska vi ut och njuta av en promenad i solen. Har längtat efter frisk luft och att få vara ute i solen hela veckan, äntligen är det dags. Trevlig helg på er!
 

» Många bollar i luften

Har säkert använt den rubriken fler gånger men nu är den verkligen passande, haha. Soffan på balkongen är nästan klar, vi kan inte måla den förrän det blir något varmare ute. Hunnit käkat första måltiden där ute. Vi har pysslat med trösklarna i flera dagar och idag har vi målat dem. Trösklar är tråkigt. Odlat ett gäng frön som börjat ta sig. Lite smått och gott alltså.
 
Har skrivit min 18:onde och sista tenta, hunnit en bra bit på C-uppsatsen och fått jobb mitt i allt detta. Börjar på måndag och ser verkligen fram emot att få börja jobba igen. Blir sex-sju veckor dubbelt med uppsatsen men det löser sig med lite struktur och planering.