» Köksfläkt, hyllor och klocka

Sådärja, fläkten på plats och hyllorna + klockan uppskruvade. Har spraymålat ett par burkar jag köpt på loppis vilket blev kanon. Så enkelt och roligt att spraymåla men man måste tänka på att använda munskydd och stänga in sig i ett rum för det luktar extremt starkt, det bästa är att göra det utomhus men lite för kallt just nu. 
 

» Klar med fogningen

Det var nog det kladdigaste vi gjort. Markus drog på fogen sedan torkade jag bort överflödet, man fick gnugga bra länge innan det släppte. Blev sådär lagomt svettig. Har fortfarande smuts kvar kring naglarna. Var ut i skogen och letade på ännu en gren som vi tog in och hängde lampor på. Nu återstår det bara att sätta upp hyllplan och annat småpill, man blir aldrig klar, finns alltid något att göra känns det som :)
 
 

» Färdigkaklat

10 kvm vägg är nu kaklad. Markus var som vanligt lite orolig före, trots att han är superduktig på allt som har med bygg att göra. Jag trodde inte att det skulle vara några problem och det var det inte heller. Två eftermiddagar, två väggar sen var det klart. Nu återstår det bara att foga och sätta silikon i kanterna. Tar renoveringspaus ikväll, det kan vi behöva.
 

» IKEA:s Nodsta står nu klart

Allt på plats förutom kakel, fläkten, lampor och hyllor. Vi hade på primer på väggarna igår så idag ska vi testa att kakla för första gången :) Spännande!
 

» Framsteg

Nej, det ska inte bli blått. Bara skyddsplasten som är på ;-) Köksrenoveringen fortsätter... känns som det är allt jag skriver nu? Haha. Herregud vilken tid och energi det tar. Pendlar till Uppsala nu pga. läser en kurs där sen ska man direkt hem för att pilla med detta. Och sambon får kasta sig hem från jobbet och slita. Tur man inte genomför en köksrenovering så ofta. När ska man få in tid för träning, vänner och sig själv igen? Om någon vecka hoppas jag! Allt är från IKEA förutom blandaren och kyl/frys. I helgen hinner vi troligtvis påbörja kaklingen och få fläkten på plats.
 

» Organiserat kaos

"Går allt vägen hoppas vi på att ha hunnit lagt golvet när veckan är slut.", skrev jag i förra inlägget. Nu får jag skryta lite granna, för vi har varit extremt effektiva. Golvet la vi i fredags sen kom köket samma dag på kvällen. Tog tre minuter innan vi började bygga ihop det, kändes lite som julafton. Igår gjorde vi inget med köket men idag har vi varit och shoppat en del till köket och skruvat klart alla stommar samt börjat med lådorna. Det står saker överallt här hemma som ni ser, men vi börjar bli ganska vana.