» Hunden och bygglampan

Att stå och värma sig framför den heta bygglampan är det mysigaste som finns tycker Bacardi. Igår la vi golvet och vi hann även iväg till IKEA för att köpa bockar till skrivbordet så nu sitter jag hemma i vårt nya kontor och skriver :) Kommer ett gäng bilder om några dagar.
 

» Kontoret/gästrummet påbörjat

Bara ett rum kvar att renovera sen ska vi flytta igen... nejdå, skojade ;) Vi tar en paus efter den här renoveringen så vi inte renoverar ihjäl oss. Finns så mycket annat roligt man vill göra som man inte har tid för nu.
 
Garderoberna blir kvar eftersom dom är så fina. Hade varit praktiskt med nya men känns onödigt att riva ut dessa. Längs fönstersidan ska skrivbordet stå och gästsängen ska stå på den andra. Vi har byggt förvaring åt alla sakerna som stod bredvid soffan i vardagsrummet så man slipper se alla sladdar, blir tokig av trasslet :)
 

» Bygger eget skrivbord

Igår åkte vi till Hornbach och köpte plankor, skruv och färg till vårt blivande skrivbord. Gick på ungefär 450 kr och då får vi ett rejält skrivbord med måtten 230x72 cm. Ben ska vi köpa från IKEA. Vi beställde även fusktegel som vi eventuellt ska måla vitt för att få det mer effektfullt. Det kommer att sitta på en stor vägg bredvid skrivbordet. Sedan har vi tänkt använda grova trästockar som vi ska lägga gästsängen på. På nedersta bilden ser ni hur kontoret såg ut innan vi drog till tippen. Har använt det som byggrum under renoveringen.
 
 
 

» Vi är med Aftonbladets tidning Härligt Hemma

Var sjukt spännande att få gå iväg till affären igår och kunna köpa en inredningstidning som vi finns med i. Artikeln är skriven av Fanny Wikander och foto står Angelica Söderberg för. Den handlar om olika planeringsverktyg man använder vid en renovering och som ni kanske sett i bloggen tidigare har vi använt oss av både IKEA Home Planner samt Google Sketchup.
 
Renoveringen har legat på vila ett tag eftersom vi har varit lediga över jul och jag har en väldigt krävande kurs på gång i skolan nu. Bloggen blir lågt prioriterad men jag slänger upp ett gäng bilder när vi drar igång igen :) Hoppas ni haft en mysig jul och fått en bra start på 2014.