» Vardagsrummet färdigmålat

Nu går det undan! Nästa projekt är att fixa specialväggen mitt emot balkongen. Väntar på att Markus ska komma hem från jobbet så vi ska få åka till Hornbach och shoppa lite reglar och gipsskivor.
 

» Ellos

Igår köpte vi en ljusgrå soffa från Mio som kommer efter nyår. Vi tänkte pryda den med dessa fina kuddar sen klickade vi hem lite saker till hallen också, Ellos hade galet mycket fina saker och rea på mycket.
 

» Renoveringsschema funkar fint!

Vi följer vårt renoveringsschema bra (jobbar ca 2 h/dag nu) och hallen inkl. dörrar är målad. Björktapeten ska sättas upp på väggen till vänster och ytterdörren ska målas svart. Idag ska vi åka till Chilli och förhoppningsvis beställa soffa. Att få inreda och välja möbler känns som den stora belöningen efter allt slit ♥
 
Hallen färdigmålad.
Här sover vi gott.

» Hallen tar form.

Ikväll har vi satt upp renoveringstapet i hallen. Imorgon ska vi antagligen måla dörrarna i hallen (mot toalett och sovrum). På söndag målar vi, det är helgens renoveringsplaner. Här ser ni spottarna och de snevinklade uttagen vi har i köket på sista bilden.
 
Kanon med dessa tapeter som täcker ojämnheter bra.
Lampa från Claes Ohlson med 768 olika färger, väldigt nöjd med den.
Spottarna i köket.

» Vardagsrum/kök

Hallen till vänster i bild, köksöppningen till höger. På väggen rätt fram ska projektorduken sitta. Senaste dagarna har vi fixat alla ytor som ska målas i köket och gjort salningen samt påbörjat vardagsrummet.
 

» Återhämtning

...varit lediga några dagar från renoveringen men imorn kör vi vidare igen. Till slutet av november ska köket o hallen vara helt klart så vi kan börja med det sista projektet, vardagsrummet. Hoppas på att vara 100% klara till nyår men saker kan alltid komma emellan.