» Matplatsen är klar

Vi byggde köksbordet och vitbetsade det för någon månad sedan, men färgen blev lite gulaktig så nu har vi målat det vitt med snickerifärg. Lamporna ovanför köksbordet fick hänga med från gamla lägenheten. 
 

» Mer köksbilder

Här ser ni nya bänkskivan, ugnen, spishällen och blandaren. Nu återstår det att sätta silikon i skarvarna mot bänkskivan och kakellisten samt koppla in spotlightsen.
 
 

» Kaklat

Förra helgen kom nya bänkskivan på plats och vi kaklade samt fogade. Den här veckan har det inte blivit många knop eftersom vi är hundvakt åt två tikar och tre stycken femveckors valpar. Så fantastiskt mysigt. En elektriker har varit här i veckan och kopplat in spishällen samt ordnat med nya spotlightsen. Nya tag nästa vecka!
 

» Köksrenovering påbörjad

För några dagar sedan drog vi till IKEA och köpte ny ugn, spishäll, bänkskiva, blandare, diskho och fläkt. Hittills har vi bara hunnit sätta fläkten på plats. Livet, träning och ögoninflammation kom emellan :) Blir en bänkskiva i ek, vitt kakel, nya spotlights och nya handtag. Sakerna vi ska byta ut är till salu, se denna länk!