» Trädäcket är klart och Billy har flyttat in

Nu är trädäcket ihopskruvat och vi har införskaffat oss en matgrupp. Det ska göras om en hel del här ute men nu börjar uteplatsen ta form i alla fall. Växter och mattor ska köpas och vi ska försöka skapa en mysig och skön känsla. Om en timme ska vi iväg och hämta en soffa som vi köpt på Blocket till det lilla trädäcket. Stolarna och det lilla bordet är till salu om någon vill köpa för en billig peng, blir bara glad om någon för användning för dessa. Igår på IKEA fick bokhyllan Billy följa med oss hem, alla måste ha en Billy ;) En riktig klassiker och ingen möbel man tröttnar på! Ikväll blir det premiärgrillning, planen gick i lås :D
 

» Vi trallar på

Jajamen, nu är vår hemmasnickrade trall på plats. Vi ska bygga den andra lilla sidan imorgon, sen till det bästa... att få välja utemöbler och grill! Vi har som mål att kunna grilla här ute på söndag. Känns bra att man är startklar inför grillsäsongen för nu kan hettan slå till när som helst (blev dock inte idag, iklädd en dunjacka som ni ser, i slutet av april, brrrr!). Vår första helg utan planer på evigheter, ska bli riktigt underbart. Eller helt utan plan är vi väl inte om vi ska kunna grilla här på söndag och bara har en trall hittills :)
 

» Ny soffa

I förrgår flyttade nya soffan hem till oss. Modellen heter Petito och är tillverkad av Furninova. Den är otroligt skön! Vi har haft våra första lugna kvällar i lägenheten eftersom vi lämnade ifrån oss nycklarna till den gamla i onsdags. Vilka veckor, man hinner knappt tänka men nu blir det andra bullar. Imorse vaknade jag tidigt och har varit ut med vovven och har bakat för första gången på länge. Så härligt att kunna ägna sig åt annat än flytt och städ. Vissa har frågat om vilka färgkoder vi har i sovrummet och vardagsrummet. Båda är från Sadolin och koderna är efter deras färgkarta. Den gröna i sovrummet heter K13-H9.09.69, den blå i vardagsrummet V6-S1.09.41.