» Spegel i läderbälten

Vi har köpt läderbälten från H&M och hängt upp IKEA:s spegel Grundtal i dessa. Den är en kopia av spegeln Adnet men eftersom den kostar 5000 kr kändes det bättre att göra en själv för 1/10 del av priset.
 


Matilda
17 Oktober, 2013 - 16:46 / BLOGG: http://mycraving.blogg.se

Hej! Älskar verkligen eran blogg och renovering! Sjukt kul att följa er och inte tala om all inspiration ni ger! Har en fråga om erat köksbord som ni gjorde! Är sjukt sugen på ett eget och undrar vart ni fick tag i de breda och tjocka brödorna? Har letat runt lite men inte lyckats hittat något i den tjockleken!

Svar: Tack så jätte mycket Matilda! :) Så roligt att höra! Kikade in på din blogg och tyckte du hade många fina bilder. Tapeterna från Ellos älskade jag, den svarta nere till vänster, vad heter den? Var inne och kikade på hemsidan men hittade inte. Hade inte ens tänkt på att dom hade tapeter där, bra att du öppnade en ny liten värld ;)
Angående bordet då är det byggt av vanliga reglar som finns på alla bygghandlar, ca 3 cm tjocka, 19 cm breda och 190 cm långa. Kostar inte mkt alls. Sen är det "bara" att slipa, betsa och på med hårdvaxolja :)
Malin Zöger och Markus Hellmyrs

Matilda ⨈ MyCraving
17 Oktober, 2013 - 16:46 / BLOGG: http://mycraving.blogg.se

svar: tack! :) länkar till tapeten här!

http://www.ellos.se/wallpaper-by-ellos/fondtapet-mavis-betonggra/409963?N=1z13wxwZ1z141ll&rcnt=100&Ns=RankValue6|1&Nao=67

Svar: Tusen tack :)
Malin Zöger och Markus Hellmyrs

michaela
23 Oktober, 2013 - 16:46 / BLOGG: http://michaelafolkesson.devote.se

Så himla fint! Du ger så mycket inspiration, älskar din blogg :)

Svar: Tusen tack gulliga du! :)
Malin Zöger och Markus Hellmyrs


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo