» Fjärde lägenheten är såld

Första visningen var 17/12. Det blev en extravisning 18/12 eftersom budgivningen drog igång tidigt. Budgivningen fortsatte under fredagen och samma dag, 19/12 kl. 17:00, skrev vi på avtalet. Suveränt jobbat av Leila på Fastighetsbyrån i Solna, som fick till en snabb affär med nöjda säljare och köpare. Känns fantastiskt roligt att paret som köpte lägenheten verkligen tyckte om den. Vi har trivts superbra i den men nu är det dags för nya äventyr. Vad det blir har vi inte riktigt någon koll på än, lite det som är tjusningen med det här. Tillträdet sker först i mitten av april så vi har lång tid på oss att leta nytt. Det enda vi vet är att vi ska boka in en resa i höst som belöning för allt jobb vi lagt ner. Sena kvällar, frustration, glädje, svett, inspiration och målmedvetenhet, har gjort att vi tog oss igenom det här projektet. Konstigt nog glömmer man allt det jobbiga nu när det är över. Eftersom jag är en siffermänniska ser jag fram emot att få börja ta fram statistik över lägenhetspriser så vi vet att nästa köp också blir en lönsam affär. Kanske längtar jag ännu mer efter att få börja planeringen av kommande lägenhet och ska börja samla inspiration redan nu! För oss är en bra planering grundläggande för att vi ska få livet att gå ihop under byggperioderna.
 
Vill tacka er som följer våra renoveringsresa här på bloggen. Era kommentarer värmer verkligen och det ger oss energi till att ta oss igenom alla projekt. Hoppas ni får en underbar jul och en bra start på 2015! 
 


Designhappens
06 December, 2014 - 07:29 / BLOGG: http://www.designhappens.blogg.se

Har varit så kul att titta igenom era projekt och jag hoppas ni bloggar om kommande! Inte så många som bloggar om totalrenovering, de flesta är om inredning bara. Lycka till m lägenhetsköp och kommande husköp/ Maria

Svar: Tack så jättemycket för dom fina orden. Det är så roligt att få dela med sig av sin renoveringsresa. Kul att du tycker om bloggen Maria! Vi kommer absolut att fortsätta när vi nu flyttar till våren :)
Malin Zöger och Markus Hellmyrs

Ise
17 December, 2014 - 07:29

har letat överallt men hittar inte vad det är för grått golv ni lagt? :) jätte fint! vart är det köpt?

Svar: Tack så mycket! :) Det har tyvärr gått ur produktion för ett år sedan. Det är från MyStyle.
Malin Zöger och Markus Hellmyrs

Håkan Öhrling
28 December, 2014 - 07:29

Hej, tack för fina reportage och kul inspiration!
Tycker den gula pallen i sovrummet är ursnygg - vart är den köpt?

Svar: Hej Håkan, vad roligt att höra, tack ska du ha! Den är från Mio :)
Malin Zöger och Markus Hellmyrs


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo