» Möbler till hallen

Markus kom på den smarta idén att sätta ben på ett väggskåp så har vi det som byrå eftersom vi inte hittat någon byrå som vi gillar. Väljer lite mellan att ha vita/svarta luckor till men lutar nog åt det svarta. Blir tillräckligt vitt i lägenheten ändå med vitt kök och vit bänkskiva till, båda i högglans. Här ser ni även björktapeten från Rusta.


Linn Rudh
01 Oktober, 2012 - 12:04 / BLOGG: http://Linnrudh.blogg.se

Jag har en Polar RS300X, med den kan du se tid, km, puls mm. Klockan kostade 1500 när jag köpte den, men det var två år sen tror jag. Tror man får med pulsbandet, men köpte till en liten fotsensor som man sätter fast i snörningen på skon som mäter km(ett AAA batteri sätter man i). Den klockan jag ha är relativt enkel men fyller de funktioner jag vill ha, nu är ju som sagt min gammal, men den modellen finns säkert i uppdaterad version. Annars har väl Garmin schyssta klockor. Till min köpte jag även en usb sladd så jag kan koppla in mina rutter till datorn, har i och för sig aldrig använt den men det ska gå i alla fall! Jodå, det flyter på, hur går det själv?

Svar: Tackar, ska kika efter den eller om de finns någon uppdaterad modell :-) Härligt att de går bra, jo de gör de för mig å. Inspirationen för plugget är väl inte top notch men håller mig kvar och hoppas på de bästa, haha!
Malin och Markus


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo